تکنیک و نکات عکاسی در فصل پاییز
نکات عکاسی,نکات عکاسی پرتره,نكات عكاسي,نکات عکاسی صنعتی,نکات عکاسی تئاتر,نکات عکاسی حرفه ای,نکات عکاسی تبلیغاتی,نکات عکاسی کودک,نکات عکاسی با موبایل,نکات عکاسی
Image result for ‫8 نکته برای عکاسی از طبیعت پاییزی اکاایران‬‎

آکاایران:  همانطور که گفتیم پائیز از آن جمله فصولی است که به دلایل زیادی خوراک عکاسان مبتدی، نیمه حرفه ای و حتی حرفه ست. رنگ ها یکی از عوامل ترغیب هر چه بیشتر افراد به عکس برداری در این فصل هستند که وقتی مناظر طبیعی و حتی خیابان های شهر را می‌آرایند، میتوانند بهترین سوژه ها را برای عکسهای شما رقم بزنند.

اما تنها نکته ی تاریک در فصل پائیز برای عکاسان، کوتاه بودن روزهاست و به همین دلیل شما باید توجه کنید از زمان خود حداکثر استفاده بهینه را ببرید. پس با یک برنامه ریزی مناسب و استفاده مؤثر از زمان می‌توانید به اهداف خود در این فصل برسید؛ چه عکاسی و چه کارهای روزانه. در همین زمینه ما سعی کرده ایم بهترین و کاربردی ترین نکاتی را که برای عکاسی در این فصل به آنها نیاز دارید به شما بگوییم تا از قبل خودتان را آماده کنید و بدانید کِی باید از منزل خارج شوید و در کوتاهترین زمان عکسهای مدنظر خود را در موقعیت های مناسب ثبت کنید.

1- رنگ پاییز را موضوع فرعی قرار دهید

همیشه موضوع اولیه در عکس های پاییزی رنگ پاییز است. اما می توانید برای عمیق تر و پیچیده تر نشان دادن عکس یک موضوع اولیه دیگر مثل بخار یا آبشار پیدا کنید که در کنار رنگ های پاییزی زیباتر و پررنگ تر نشان داده می شوند. درست است که رنگ اولین چیزی است که نظر را به منظره جلب می کند اما از خودتان بپرسید به جز رنگ چه چیزی می تواند به عنوان موضوع اولیه در نظر گرفته شود؟

همیشه موضوع اولیه در عکس های پاییزی رنگ پاییز است

2- به دنبال الگوها و بافت ها باشید

برای ایجاد یک ترکیب زیبا و پیچیده به جز رنگ باید بافت و الگوی منظره را نیز در نظر بگیرید. برای مهارت در عکاسی باید یاد بگیرید که به منظره ها نگاه دو بعدی داشته باشید.

,نکاتی برای عکاسی, تکنیک های عکاسی, مهارت های عکاسی

برای مهارت در عکاسی باید یاد بگیرید که به منظره ها نگاه دو بعدی داشته باشید

 

3- از دیافراگم واید برای مجزا کردن موضوع استفاده کنید

برای مجزا کردن موضوع دیافراگم دوربین را بین f/2.8 تا f/5.6 تنظیم کنید. این کار بین موضوع و فضای اطراف کنتراست بصری ایجاد می کند. خلاق باشید و موضوعات مختلفی را با این روش عکاسی کنید.

,نکاتی برای عکاسی, تکنیک های عکاسی, مهارت های عکاسی

برای مجزا کردن موضوع دیافراگم دوربین را بین f/2.8 تا f/5.6 تنظیم کنید

4- صبور باشید و منتظر نور مناسب بمانید

صبور بودن مهم ترین ویژگی یک عکاس است. رنگ های پاییزی شگفت انگیز هستند اما در ترکیب با نور مناسب زیبایی آن ها دو چندان خواهد شد. گاهی اوقات بهترین نور در فاصله کوتاهی در روز تابیده می شود بنابراین باید از قبل خودتان را برای این فاصله زمانی آماده کنید.

,نکاتی برای عکاسی, تکنیک های عکاسی, مهارت های عکاسی

رنگ های پاییزی شگفت انگیز هستند اما در ترکیب با نور مناسب زیبایی آن ها دو چندان خواهد شد

5- حرکات عمدی دوربین

برای ایجاد یک تصویر چکیده از رنگ ها، بافت ها و خطوط هنگامی که شاتر دوربین را رها می کنید دوربین را به جهت عمودی حرکت دهید. این کار را با سرعت شاتر مختلف و سرعت حرکات مختلف دوربین امتحان کنید تا به اندازه دلخواه تار شدن عکس برسید.

,نکاتی برای عکاسی, تکنیک های عکاسی, مهارت های عکاسی

هنگامی که شاتر دوربین را رها می کنید دوربین را به جهت عمودی حرکت دهید

6- از لنز با فاصله کانونی بلند استفاده کنید

فاصله کانونی بلند (۲۰۰mm) در عکاسی منظره را ساده و موضوع را چیزی فراتر از رنگ ها نشان می دهد. از فاصله کانونی بلندتر می توانید برای نشان دادن جزئیات بیشتر منظره استفاده کنید. به دنبال مناظری باشید که در بافت ها و رنگ ها شکاف و تضاد وجود داشته باشد.

,نکاتی برای عکاسی, تکنیک های عکاسی, مهارت های عکاسی

به دنبال مناظری باشید که در بافت ها و رنگ ها شکاف و تضاد وجود داشته باشد

7- نگاه به آسمان را فراموش نکنید

از داخل جنگل عکس های زیبایی می توان گرفت اما سخت می توان موضوعی برای مجزا کردن پیدا کرد. جذابیت عکس هایی که کنتراست رنگ های پاییزی با آبی آسمانی وجود دارد بیشتر است.

,نکاتی برای عکاسی, تکنیک های عکاسی, مهارت های عکاسی

جذابیت عکس هایی که کنتراست رنگ های پاییزی با آبی آسمانی وجود دارد بیشتر است

8- به دنبال عناصری باشید که با رنگ های پاییز در تضاد هستند

برای زیباتر شدن عکس های پاییزی به دنبال مناظری باشید که در آن تضاد رنگ ها وجود داشته باشد.

,نکاتی برای عکاسی, تکنیک های عکاسی, مهارت های عکاسی

به دنبال عناصری باشید که در آن تضاد رنگ ها وجود داشته باشد

منبع : بخش عکس آکاایران
برچسب :